...ja siitä tiedosta, ettet ole unohtanut---. Toki olen huomannutkin, ettet unohda, vaan sulta tulee sitten oikeaan aikaan viestiä.

Tuli mieleeni, kun luin runosi, todella kaksi pikkutyttöä, toisella pitkät valtoimet hiukset, toisella vaaleat letit, istumassa vierekkäin kivellä katsoen yhdessä eteen avautuvaa maisemaa.

Ollaan Jumalan rakastamina siinä. Kiitos - todella, tulin iloiseksi kyyneliin asti. Sinä olet ymmärtänyt just nappiin, mitä minäkin olen nyt kokenut! Ja Isä on tiennyt, mitä tarvitsen.
 
Kiva, kun tulet mun kanssa kivelle istumaan. Tällä kivellä on hyvä olla. Ruusuja on polun vieressä, eikä niissä näy olevan paljon piikkejäkään---. Levätään vähän, ja kuunnellaan, mitä Taivaan Isällä on asiaa. On lupa tulla Jeesuksen luokse saamaan lepoa ja rauhaa ja iloa kaiken mahdollisen ja mahdottomankin vaivan ja sairauden keskellä.

Ja tuntui hauskalta, kun sanot minua Letti-Liisamaariaksi. Ei hassumpaa. Se maistuu hyvältä. Koen olevani juuri se, kulkemassa polkua letit selässä heilahdellen---.

Siunauksin

Juuri se Liisamaaria