Jep, jep, jep, jep Lettipää! 
 
Odottelen poikaa ja miniää meille kylään. Nyt on lauantai. Tuovat mulle mustepatruunan ja asentavat miehelle muutaman pelin. Hän on sairaslomalla ja aika puhki. Irtisanominen sitten tapahtui  No, mies meni sen verran taas masennuksen puolelle, että lähetin hänet lääkärille ja sai kuukauden loman. Oli sairaslomalla ja tsuppari kävi sitten hakemassa allekirjoituksen paperiin.  Ei ole "työhullun" elämä helppoa.
 
Eikö olekin hyvää vettä, ihan kuin mettä joisi. Siitäkin saa voimia taipaleellensa. Oletko muuten huomannut kuinka vihreä nurmikko puutarhassasi on. Ihanat valkeat juhannusruusut ja kauempaa taitaa olla myös metsäruusuja niitä ihania vanhojen pihojen koristuksia. Uskoisin myös, että jossakin on malvapensas (tukkimiehen ruusu). Mulla kasvaa sellainen ihana vaalean liilan värinen meidän mökillä. Onko siellä vanhoja kyhmyräisiä omenapuita? Varmasti on. Niiden alla on kiva istuskella hetki ja katsella kaunista maisemaa. Sinun ikiihanaa omaa piilopaikkaa. Meri on sininen ja taivas pilvineen heijastuu siihen. Linnut laulavat ja joskus näkynee myös joutsenia. Jos sattuu mökille illalla niin auringonlasku on tosi upea. Se on se tie myös sinne Paratiisiin jonne purjelaiva laiturilta lähtee, luulisin niin?
 
Ilma on karsee, mutta meidän omat enkelit havisuttakoot siipiään niin, että tuntuu meillekin. Hyvää loppuviikkoa Liisukka. 
 
Toivottaapi Pirre.