Arvaas, mikä Pelon polku oikeastaan oli? Se oli pieni pätkä pusikkoa ihanaan lehtimajaan. Täällä on varjoisaa, hiljaista muuten, mutta linnut visertelevät. Istun kivisellä penkillä. Pelko jäi ulkopuolelle. Tarkistin, että tästä on lyhyt matka joelle, ja tästä vie polku mökille---. Tämä lienee nyt lepäämisen, rauhan ja voimien keräämisen paikka. 
 
Tuntuu, kuin olisin tullut johonkin tuttuun olotilaan uskoon tulemisen alkuaikoina. Tämä on totta. Meillä on myös taistelu henkivaltoja vastaan, ja voitto Jeesuksessa. Pelko on jokin jäänne siitä, mitä oli joskus, ja se voi olla myöskin vihollisen vaikutusta (?). 
 
Kuitenkin huomaan, että kaikki nämä polut pitää aina välillä kulkea, syyllisyyden polku, pelon polku, suopolku jne. Mutta se on nyt totta, että mikään näistä ei saa minua takaisin siihen kurjuuteen, mikä oli. Olisiko näin. Nyt uskon näin. 
 
Mitä sinä ajattelet vihollisen toiminnasta, demoneista jne? Miten olet kokenut? Tiedän sun kokeneen hyökkäyksiä, koska kerroit niistä. Mitä muuten ajattelet niiden vallasta kiusata uskovaa ihmistä? 
 
Kirjoita, kun kerkiät, tiedän, että sulla on tekemistä aivan kylliksi--- 
 
lehtimaja%20plus%20teksti.jpg
 
Eli riemukasta Pääsiäistä Sinulle, Rakas Ystäväni! 
Liisukka